zondag 9 april 2017

Collistar Giardini Italiani lente/zomer make-up

Collistar Giardini Italiani lente/zomer make-up


Je hebt er misschien wel eens één voorbij zien komen in een romantische film, een Italiaanse tuin die zich uit lijkt te strekken tot aan de horizon en bestaat uit een doolhof van struiken, bloemperken en bomen vol geurige bloesem. Deze Giardini Italiani (Italiaanse tuinen) vormden de inspiraiebron voor de nieuwe lente/zomercollectie van Collistar.


Giardini Italiani Peach bouquet & Pink bouquet

De look bestaat uit zachte tinten met een vleugje retro romantiek, dus denk aan mooie pastels en tinten in de kleuren van bloemblaadjes. Het sterproduct van de look is de Giardini Italiani blusher * eyeshadow * highlighter, twee collector edition poeders die het gezicht voorzien van een mooie decoratie die ook weer een knipoog is naar die mooie tuinen. De palettes bestaan uit drie tinten en je kan kiezen uit roze palette (Pink Bouquet) en een palette met koraal en perziktinten (Peach Bouquet).


Silk effect maxi blusher 21 Golden Pink & 22 Pink Rose 

Naast deze limited editions blusher palettes zijn er ook twee nieuwe tinten Silk effect maxi blusher aan het assortiment toegevoegd. Golden pink en Rosewood zijn voorzien van een mooie gouden reflectie voor een stralende blos. Toegevoegde vitamine E en hyaluronzuur zorgen ervoor dat de huid niet alleen schittert door de pigmenten maar ook omdat deze direct gevoed en gehydrateerd wordt.


Double effect eyeshadow wet & dry 31 Calla Lilly, 32 Peach Blossom & 33 Sage

De oogschaduws uit de Giardini Italiani look zijn drie mooie pasteltinten met parelglans die zowel vochtig als droog gebruikt kunnen worden. Sage is een zacht mintgroen, Calla Lilly ivoorwit en Peach blossom is een gouden perziktint. 

37 Cherry wood,38 Rosewood ,39 Begonia & 40 Cyclamen

De Vibrazioni di colore lipstick is verpakt in een speciaal setje met een speciaal transparant lippotloodje dat ervoor zorgt dat de lipstick niet uitloopt. De Vibrazione di colore lipstick bevat vitamine E en hop voor gladde vollere lippen en intense glanzende kleur. Er zijn vier nieuwe tinten.

Collistar Gloss nail lacquer: 691 Lilly of the valley, 692 Magnolia, 693 Begonia, 694 Cyclamen, & 695 Bougainville

De nagels worden voorzien van een semi-transparant kleurtje dat doet denken aan de kleurige bloesems die overal verschijnen nu de bomen in bloei staan. De vriendelijk geprijsde nagellak van Collistar is verkrijgbaar in een fijn formaat flacon met handig penseel wat heel fijn lakt. 

Dan zijn er nog twee basics om deze look helemaal af te maken. Mascara Infinito waterproof is een precisie mascara die de wimpers voorziet van zwart glanzend volume zonder te klonteren. Plumping gloss is een lipvergrotende heldere gloss die verrijkt is met collageen, drie plantaardige wassen (mimosa, jojoba en zonnebloem) en oligopeptide voor een voller effect. 

Deze look is verkrijgbaar bij Collistar verkooppunten en via de Collistar webshop, als je je registreert krijg je direct een code voor €10 korting op je eerste aankoop. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)